Sunday, June 8, 2008

... kezutan ...

Pagi semalam on the way ke Carrefour, i dapat panggilan hanget from my kezen tanya we all kat maner? Dia suruh join dia kat NZ highcountry kat situ.. canttiiikkkk, perut pun dah start berkeroncong... so we pun terus ke sana.


Bila sampai, mak aiii, ramainya, mau ada 30 org kaum kerabat i kat situ...rupanya they all nak buat kezutan sambut besday anak dara i, Agate..coz masa besday dia nanti, abangnya tak leh kuar asrama and a few of my kezen tak dapat nak datang for party yg i plan tu.. so ok lah tu... Agate hepi sangat, senyum sokmo.. She tak kisah, redah jer... dan i tak yah buat party tu..

kekenyangan...


Since dah celebrate besday tu, i tanya dia nak besday present skarang ke on her besday... of coz jawapannya NOW! So, i bought her these, dah lama janji dah pun...soka tak terhingga, senyum memanjang lepas tu.. tapi bersyarat ... kena blajar rajin2 lagi and kena berkerja keras untuk her own personal improvement...

Neway, happy early birthday sweet darling Agate...and untuk family i ...makacih buatkan majlis tu!

9 comments:

moralle said...

"Happy advance bday to yr daughter Agate", wah mesti she very happy kan dapat HP :)
BTW, Rasp, wen is her actual bday date ????

TauruzMama said...

"Hepi Besday To Darling Agate"
bes nyer present besday dier..

rasp said...

Moralle,
: Tq, dah lama dia minta hp tu, i tangguh till now..22 june.

Tauruz,
: Tq laling.. dia pun hepi bangat..

Mieza said...

hepi besday to Agate....

wah ramai celebrate besday dia...mesti happy kan...

lg2 dpt present dr mama dia...:D

Shopaholic Mama said...

Hi Sis,

Send my birthday greetings to Agate ya! How old is she? Present kita mcm sama aje to our daughters(but different brand).

Ramai org sambut birthday bulan June eh esp my family members! Bulan 'ong' agaknya.

imz said...

WAH...BESTNYA ADA SUPRISE CMTU...happy birthday tu u..!!

rasp said...

mieza,
: tq, tu la dia senyum sokmo

SHM,
: will do & tq..my family pun ramai gak.

imz,
: bestkan SURPRISE! ni...

Honeylemon said...

hepi bday agate....

rasp said...

honey,
: on behalf, makacih!!!!