Friday, June 6, 2008

... kah kah kah kah ...

Tadi si Koala dtg kat opis i untuk gossip/sembang tengahari Jumaat...

Koala : Rasp, hari ni Dato' masuk tak? If tak, leh kita kuar awai gi jenjalan.. (jumaat lunch lama)
Rasp : Wei, Dato' dah ada lah...(dlm hati..heheheheh! kelentong je, jap lagi i bagitaulah takde)
Koala : Aiseymen, tak leh kuar awal lah camni....

so we sambung our pot pet pot pet... hampir setengah jam kemudian dan niat di atas dah lupa!

Rasp : Isk! Dato' ni masuk tak hari ni aaaa (dgn selambanya i cakap)
Koala : Wei Rasp, ko kan kata dato' dah ada! eeeee ko nikan Rasp mmg suka menyakat tau!!

kahkahkahkah... both of us gelak besor .. tetiba je dato' muncul kat pintu opis..

Dato' : Wah! Hepi nampak korang berdua...mentang2 dah hari jumaat iye!!! Bersemangat! (dengan senyum simpulnya)

kah kah kah kah.....padan muka i!

6 comments:

Mieza said...

hehe...gelak sakan ko ye...nak ngenakan org...pastu terkena ek....

yelah ari jumaat rehat lak lama pastu esok lusa cuti...mana x happy ye takkk...:D

Happy weekend yang...

Shopaholic Mama said...

lain kali, ajaklah Dato gi shopping yg dekat belakang office you tu. maybe then, Dato kasi extend Friday lunch hour lagi panjaaaaang!

IdaShah said...

sporting dato ekk... klu boss aku datang menciput aku lari yang

rasp said...

mieza,
: tu la pasal, padan muka i :D enjoy ur weekend too yang!

SHM,
: ingat nak ajak gak tapi dia kena gi solat jumaat *wink wink*

idashah
: Dato' ok.. tapi w'uols lak yg tershy-shy! *blush blush*

Ted said...

kah! kah! kah! saje gelak sama...hehe... happy weekend! :D

rasp said...

ted,
: kah kah kah! kita gelak kan i..