Saturday, June 14, 2008

... jusco ...

Bonda i kan ada kat umah, jaga Sapphire til Sapphire dah 110% sihat...TQ Bonda..

So Sabtu i bawa bonda gi jenjalan & sopping kat Jusco.. Pergi bertiga je..Bonda memang peberet sangat ke Jusco tu....ada ada aje benda dia nak beli..tengoklah stroller Sapphire jadi mangsa...sebenornya Sapphire dah agak letih duduk dalam stroller, dimintanya untuk dukung so w'ouls pun letak je lah bebarang shopping tu kat dalam stroller..sarat kan..ni time nak balik dah pun...

Makan lunch kat sana.. bonda nak makan mee curry, habis dia makan tau :D, sedap katanya ke dia lapar sebenornya :) i makan nasi goreng .. tapi tak habis, banyak sangat nasi tu.. Sapphire masa tu sleep so selamat lah dua beranak ni makan dengan senang lenangnya.....burp

After Jusco gi umah one of my aunties, saja bawa Bonda jumpa adiknya.. kat umah dia ada benda nie, apalagi pucuk dicita ulam mendatang... layan lah kaki kami yang dah penat bersopping sakan tu.. fuuuhhhh best....



4 comments:

moralle said...

Wah best shopping ngan makan with bonda tersayang kan, rasa iri pulak I kat sini, maklumlah dah bertahun lamanye tak merasa kehangatan kasih seorang ibu, jadi teringat-ringat pulak dengan arwah ibu moralle.

rasp said...

moralle,
: laa cian moralle..Al-Fatihah for ur mom..
Tu lah i pun sementara bonda still ada apa salahnya spend time with her kan.. she is my idol..she is a woman whom i could never be no matter how hard i try.. i really salute her and love her dearly...

TauruzMama said...

sonot eh dpt bershopping&makan sesama bonda tersayang...lepas massage kaki tu bole ler con't shopping..hihi..

rasp said...

tauruz,
: mmg sonot... eeee lepas message terus zzzzzzzzzzz :D