Thursday, June 19, 2008

... jom bekpas ...

Dah sarapan ke lum.. come join me.. Hari ni i bawa bekal lagi... nasi goreng udang kering... zaman berjimat cermat lah katakan skarang nie.. sampai opis i buat teh... perghhh... sedap.....jom bekpas dgn i...

16 comments:

moralle said...

Tumben pagik sudah update. Hmmmmmmmm nasi goreng udang kering, soka banget, yummy yummy. Pasti dah kenyang and now dah tak leh work, hehehe.

rasp said...

moralle,
: hehehehe tau takpe.....

Mieza said...

hehe...sedap nasi goreng tu...cukup ke mieza nak join...:D

rasp said...

mieza,
: lebih dari cukup yang.. i buat byk gak, share2 dgn kengkawan.. mai laa...

Mommy Lily said...

ye la..kena fikir utk berjimat cermat skrg... dah tiba masanya

Shopaholic Mama said...

I suka nasi goreng kampung belacan. Tmr you masakkan ok! I tgk gambar pun jadilah!

rasp said...

mami,
: kini tiba masanya berjimat cermat...

SHM,
: hehehehehe i tak tau kerajinan i akan sampai ke tak esok! ;D

TauruzMama said...

nampak sedap la nasi goreng tu..
saving nyer...

nasazfrog... said...

best kan bawak bekal nih,, dlam sehari pun kiter leh jimat byk gak,,, cuma kite jer la klu rajin masak pagi ok,,, :)

rasp said...

tauruz,
: ni stok tgh rajin..tapi mmg jimat laaa...leh jimat dlm RM5-RM10 sehari if bekpas heavy, lunch xamik..

nasaz,
: mmg jimat yang.. i bekpas je, lunch masih kenyang.. so today i tak kuar $ pun... yippeee!

meenzuleyka said...

nasi tu nampak cam biase jer kan...tpi itu yg sedap sebenarnya...ye tak....ini kerana hasil tangan kita sendiri yang buat kan...

IdaShah said...

nasi goreng tak jemu makan..
mlm2 aku dtg sini tak smpt bekpes dgn ko yang

viruspadu said...

tetiba tingin nak bawak bekal jugak hihihihih...

rasp said...

meen,
: mmg tak byk rencah, udang kering & telur je but rasa sodap coz jimat kahkahkahkah...


idashah,
: i peberet nasi goreng, tiap2 hari pun tak jemu..

vp,
: bawa laling leh jimat :D

pearlEJ said...

wahhhhhhh.... terlambat la ej, kalau tak leh minta sikit..

rasp said...

ej,
: ya ampoonn... confirm dah basi *ahaks* tak de rezki ej laaaa...