Friday, June 20, 2008

... yabedabeduuuuu ...

Hari nie i tak bawa bekal. Agaknya penyakit M dah menjelma kot, errmmm...

Lunch tadi kuar gi beli hadiah..hadiah lagi.. bulan Jun & July ramai org sambut besday... bulan jun 20 org, bulan july plak 17 orang.. ha amik ko...haritu gi lovely lace dah rembat untuk separuh.. ni merembat lagi.. tapi i tempek 2 orang nie nye hadiah coz ptg ni dah nak gi bagi the gift so ok lah tu.. and i agak they all tak membaca blog i kihkihkihkih.... yang buku sudoku tu sungguh mengancam..i beli 2, satu untuk i satu as gift...

ni lah hadiah-hadiah i beli tadi...



Today i tak lunch... i makan nie jek.. pisang goreng & bread pudding... i peberet bread pudding tapi malas nak buat coz dalam my family i sorang je suka nie.. yang lain tu suka, tapi suka tengok je..uwaaaa .. so kekdahnya beli ajo...

eeee bestkan dah nak coti 2 hari, yebedabeduuuuuuuuu ......

Slamat berhujung minggu, beristirehat, berhoye-hoye, bersantai... jezzzz enjoy ur coti-coti okezz.. take care... ciao...

7 comments:

Mieza said...

sedapnya ngk bread puding tu...:D

happy weekend gak...

Shopaholic Mama said...

right sis, bulan June is a hot month for birthdays! so, wallet pun makin tipis & credit card statement tebal sikit!

Ted said...

i pun suker bread puding tu.. ape kate klu u buat bg kat i sket... sbb kite sama2 suke kan...hiks!
hepi weekend!! :D

rasp said...

mieza,
: iye sungguh sodap.. u too :D

SHM,
: iyelah sis kan.. tapi suka bila dpt bagi hadiah tu...

ted,
: i think u buat b.pudding laaagiii sedap dari i buat *wink wink* enjoy ur wkend too!

pearlEJ said...

ya amponnnnnnnn!! puding roti!! my peberet too laling!!

rasp said...

ej,
: ramai yg peberet puding roti kan...yum yum!

eedany said...

eedany pun macam nak melompat jer kalau weekend!

boleh pergi makan2 gitew...

:)