Wednesday, June 4, 2008

... game ...

Syukur alhamdullilah ... ada org blanja i bekpas... cik mek Koala. Yummy yummy. Langkah kanan sungguh i. Makacih, buatlah slalu iye cik Koala *ihiks*


Semalam plak i tido lewat, tak leh nak tido. Nak buat aper ek? Last-last i buat aper tau, main game leh *ihiks*.. nak tgk tv / dvd cam boring.. buku plak dah lama tak beli, so tak de bahan bacaan... aper lagi layan game ini lah.. dah lama tak layan syiok gak, game ni cari barang tersembunyi seperti dalam list, layannnn....

13 comments:

arianna adrizal said...

wah! sempat lg tu.. hehehe

TauruzMama said...

Rasp main game..hehe..cam xcayer jer kan..
tp skali skala tauruz pon layan gak..heheh..

rasp said...

arianna,
: hehehehehe...layaannnnn

tauruz,
: cayer jgn xcayer! *ahaks*

imz said...

main game..terror ke...??..hehehe

mama ranggie said...

satu cara gak nak ilangkan boring tu..

rasp said...

imz,
: practice makes perfect *ihiks*

mama,
: aa'ah lah yang..

Shopaholic Mama said...

teringat dulu kalau sleepless, layan Brickgame aje!

rasp said...

SHM,
: a'ah kan.. brickgame pun leh layannn gak tu...

eedany said...

rasp...eedany dah khatam dah game tu...

sya memang kaki games...selagi x khatam x puas rasanya. Tiap malam main game kat laptop before tidur...

macam nak aktif semula lah...hihihi

eedany said...

juz nak share... kalau rasp dah habis main games tu ada sambungan.

Dreamday honeymoon, kalau tak silap...eedany belum tamat lagi baru nak mula...hihihi.

kita sehati sejiwa lah...

:)

rasp said...

eedany,
: *ihiks* mmg layan main game ni, rasp dah khatam yg ni dolu2, tapi semlm aktif 10 semula! Yg 'first home' eedany dah main?

eedany said...

wawawa... 'first home' best ke rasp? ha ni kena carik lah lepas ni...

saya suka the scruffs juga. tapi still x habis lagi...

bestnya jumpa blogger sehati sejiwa ngan eedany.

dalam lappy eedany huh...banyakkkk arcade games macam ni. Kdg2 eedany layan PS2 juga tapi main games kat lappy atas katil lagi best. Ngantuk jer terus titun... hehehe...

rasp said...

eedany,
: 'first home' leh layann aaa.. the scruffs pun syiok kan..PS2 i tak leh sentuh coz tu my kids nye, if tak rasanya layan gak *ahaks*.. antara games lain i layan sudoku, bookworm, zuma etc... uiks bila laaa ibu ni nak dewasa..ooo tidak..