Sunday, June 8, 2008

... E.L ...

Sapphire demam campak.. cian dia. So i akan mengambil EL untuk 2 hari.. lepas tu bonda i plak akan take over. Thank you bonda, love u....

InsyaAllah ada masa i akan menjengah blog kenkawan dan update dari rumah gak.. Ciaoooooo....

14 comments:

moralle said...

Cian nye Sapphire, mudah-mudahan cepat sembuh from her campak, dah brapa hari she kenek, u ever used daun mapeleh tak yang for campak, bagus tau, lekas baiknye, ni selain dari ubat doktor.
U take care to k :)

TauruzMama said...

Ksian nyer kecik tu..moga cepat sembuh..dah bg minom air kelapa ke Rasp..tp klu dh mkn ubt jgn minom klapa plak k..rasernyer u lagi xpert hal2 cmni kan Rasp..;p
Take Care yer Rasp..

rasp said...

Moralle,
Ekceli i tak tau wat is daun mapeleh? have to ask my mum lah if she knows, probly we call it different. On Saturday we notice cam something on her hand and thought tu kena gigit nyamuk but malam saturday dah makin melarat. So sunday bawa dia ke paediatric and he says to bring back on tuesday to confirm it..To my eyes looks like campak lah...

U too take care k sis..

Tauruz
: Lum minum air kelapa lagi yang coz dah dia dah makan ubat... tak salah bagi nasihat probly i pun ada yang dah lupa...tq..

u pun take care laling...

Mieza said...

siannya sapphire...musim la skrg ni

semoga cpt sembuh yang...:D

Ted said...

ala siannye sapphire.... speedy recovery dear!

arianna adrizal said...

alaalaalaa.. mesti meragam2 tak selesa. cian nyeee..

meh jangkit kat i sket.. ehhehe, tp tunggu pas i blk fm KK laa. =p

imz said...

okeh...take ur baby...semoga cepat sembuh..!!

mama ranggie said...

semoga die cepat sembuh ya!

rasp said...

mieza,
: a'ah cian tgk dia..makacih doakan..

ted,
: moga-moga, insyaAllah.

arianna,
: taklah meragam sgt..she gd girl, eee jgn lah jangkit.. :)

imz,
: ok will do... tq

mama,
: tq..

Shopaholic Mama said...

Sis, that time I kena, my bro-in-law got for me daun karapleh (I think same as daun mapeleh as Sis Moralle said). Tapi paling senang is to sapu calamine lotion. So, take care, hopefully siblings yg lain tak jangkit pulak.

IdaShah said...

cian sapphire. semaga cepat sembuh. khayra tak penah lg kena demam campak. risau gak aku.org kata mandi dgn daun bunga melur klu kena demam tu

rasp said...

SHM,
: a'ah yang i sapu calamine lotion and hoping yg lain tak berjangkit..

idashah,
: doa2 tu cepatlah sembuh kan. tq..

Honeylemon said...

mudah2an sapphire cpat sembuh...

rasp said...

honey,
: insyaAllah, tq laling!