Tuesday, June 3, 2008

... casa impian ...

Suka tak? suka tak? (cara Eric Leong) suka la kalo ni umah i :D

Rumah dekat kawasan rumah i.. my doter ckp rumah ni le yg org guna untuk drama bersiri apa ntah.. hehehehe.. i no watch drama-no time... cuma i ingat satu dua crite dia sebut "Demi Masa" and satu lagi "Wali" kot... if i tak silap lah..

Tapi slalu lah gak i tgk org berlakun kat situ... Masa i snap ni pun org tengah berlakun cuma i tak nampak sapa pelakunnya . Nampak tak payung biru, merah, van kat situ. Ekceli ada crew2 tu... Agaknya lah kan owner rumah nie buat rumah nie semata-mata untuk sewa/guna set berlakun kot.. Bestkan kalo dapat masuk dalam & tengok *ihiks*

16 comments:

mama ranggie said...

besarnye rumah yu yang...

memang sape dpt umah mcm tu,bahagia nampaknye...

Shopaholic Mama said...

besar tu best tapi part nak kemas, mintak ampun. ni kena ada at least 3 maid ni!

rasp said...

mama,
: i rasa tuan umah tak dok situ lah coz ada je yg buat shooting kat situ...

SHM,
: iye lah yang, must have 3 maids if 1 kesian kat maid tu kan...

::aradia:: said...

amboihh..bsr gile umah...katne ek?
umah rasp katne?umah diraje gituh...hehe..len kali kasi zoom skett...x puweh nak nengok ehh...hehe..

rasp said...

dittot
: ni gmbaq sambil lalu snap.. ramai sgt manusia susah nak gi close up.. kalo leh i nak masuk je dlm umah *ahaks*

arianna adrizal said...

umah beso dok sorang. tamo ar.. huhu~

nk msuk & tgk kena la jd pelakon jugak..heheheh

IdaShah said...

besar nya umah... umah sape lah tu yer

pearlEJ said...

perghhhhh... buat rumah besaq2 mcm tu pastu dok kasi org belakon? adoihhhhhhhh... sapa laaa yg kaya raya tu haa?? syok betuiiiii..

TauruzMama said...

Rasp..klu nak snap pic dekat kan..senang jer cara nyer..pi dkt umah tu bagi salam..pastu wat2 la ckp tersalah umah..hehe..;p
Tp umah tu memang mjadik idaman sesapa yg nengok...

moralle said...

Hi laling, windu nak visit yr blog, baru 1 hari tak visit seperti 1 tahun, hehehe
I soka tengok umah-umah kat Malaysia yg besor-besor camni, best giler kan, ade pool ade tennis court dan macam2 lagi, macam cite Sembilu tu, they all shooting kat umah Yusoff Haslam kan.

rasp said...

arianna,
: tak sempat i nak apply, terus kena reject *uhuks*

idashah,
: diphmkan tuannya tak dok situ..tapi tak tau sapa lah..

ej,
: tu la kan, patutnya buat umah lepaih tu bagi kat i.. oppsss

tauruz,
: rumah nala punya besaq pun leh salah rumah iye .. kahkahkahkah!

Mieza said...

besonya umah...mau pengsan nak ngemas nih...

tp ada satu rmh tu mieza perasan asyik umah tu jer...cita SPA Q n cite mami jarum versi TV...agaknya umah tu kot dia guna...hehe

viruspadu said...

kalau umah beso mcm tu bestnya

tp kalau terbayang nak ngemas dia hazab kan hihihihihih

*berangan ada umah beso*

rasp said...

Mieza,
: i tak tau lah umah yg sama ke.. mmg azab kan yang..

VP,
: i pun suka berangan gak *ahaks*

meenzuleyka said...

tah2 rumah tu berhantu tak...tu pasal xnak duduk...

rasp said...

meen,
: hahahahhahahantu...ek mana nak tau kan.. leh shoot crite "sila pandang blakang" kat situ plak..