Wednesday, June 11, 2008

... ana sudah kembali ...

Ana sudah kembali laaa!!!

Sapphire tengah recovering.. bonda ana ada kat rumah take over kirja ana (makacih bondaku).. kalo ini kompeni ana yang punya, ana conpom coti lama-lama daaa...tapi ana makan gaji, kena la ana kirja *uhuks*

Mata ana banyak ngantuk sebab ana banyak letih jaga anak ana, tapi kirja ana pun banyak laaa sebab ana sudah coti 2 hari. Bila ana ada masa ana akan blog ya... jaga diri ente semua ya...

8 comments:

Ted said...

aik! balik2 dah jadik org middle east nampak! ahlan wasahlan..... welcome back! ngeeee.....

Mieza said...

hrp sapphire cpt sembuh ya...

ko pun jg kesihatan ok...:D takpe kayuh plan2 blog kitaorg...

moralle said...

As ted says, dah tukar jadi arabian ka??? welcome back to the working world, campak Sapphire dah kuar semua ke????

TauruzMama said...

Hi rasp...windunyerrr
sapphire dh ok sket yer..

IdaShah said...

syukur lah sapphire dah sembuh...

jaga kesihatan n rehat2 lah yer

Shopaholic Mama said...

hello sis, glad that Sapphire getting better. you take care too. bila dah ok, baru you start engine tau!

mama ranggie said...

ok cayang..singgah blog mama ye!

rasp said...

ted,
: tu la tu, tetiba je kan...tq dear

mieza,
: insyaAllah berkat doa fren2. :D

moralle,
: arabian nites, campak dia dah kuar semua & recovering..syukur alhamdullilah :p

tauruz,
: windu ker? ooo tak ku sangga *ihiks*

idashah,
: tq dear

SHM,
: syukur.. tq dear, enjin slow skit nak warm nie *ahaks*

mama,
: haruuusss....