Thursday, June 12, 2008

... aaaccchhuumm ...

*brush brush* aaaaccchhhuummm *brush brush* eeeeee dah nak bersawang dan berhabuk dah blog i iye! *ahaks*

Syukur alhamdullillah, Sapphire getting much better! dan I pun dah dapat tido dengan nyenyaknya sebab i hati dah lega skit tengok dia...Bila dah sihat tu, start lah dia 'mengemas' rumah, aktiviti2 bersama family dan macam-macam lagi..tengoklah sendiri...layaaannnnn...

mari membaca...



sapa nak main congkak...



barney & me dalam baldi? uwaaaaaa



Makacih iye atas doa auntie2 & kakak2 semua!!

13 comments:

moralle said...

She's cute, lega hati kan kalau anak kite dah pulih cam biase, kalau sakit cian tengokkan. Yg tak sanggupnye hyper pun start lah balik semula, so layankan je lah.

Shopaholic Mama said...

good that si Sapphire dah active. the congkak so cute. I tak penah tgk yg colour2. congkak betul or mainan?

rasp said...

moralle,
: itulah 'ke-hyper-an' tu dah start.. tapi biarlah dia hyper dari sakit kan...

SHM,
: congkak yg telah diupgradekan.. tapi i prefer congkak kayu coz congkak ni for kids lah i rasa.. lubang dia kecil skit so susahlah tangan giant i nak masuk *uhuks*

nasazfrog... said...

ermmm barney.. klu dapat si wani tuh mmg lah suke,,, ke mane ente selama ni ha...???

Mommy Lily said...

bagus la sapphire dah back to normal...ada parut ke demam campak tu..?

mama kena byk rest ye nanti mama lak yg demam..(mtk jauh la fuh fuh)

IdaShah said...

yea...sapphire dah sihat. cantik lah congkak tu. sapphire main congkak dgn sape tu.... huhuhu anak sedara aku lps tgk citer congkak dia fobia tgk congkak hehehe

rasp said...

nasaz,
: ana bercoti kat umah je la...

mami,
: fuh fuh fuh fuuuhhh :o

idashah,
: hehehehehehe cian kat anak sedara u tu tapi lawak aaaa..

eedany said...

kelakar dia masuk dalam baldi gitew...

cutenya....
;)

rasp said...

eedany,
: hehehehe.. the sister's suka sgt menyakat dia tapi dia pun suka sama..biarlah asalkan hepi!

Mieza said...

suka ngk sapphire sht kembali....

sgt comel anak ko...grm ngk dia...sian kena msk dlm besen ya...mama dera ke ni...hehe

TauruzMama said...

Alhamdulillah Sapphire dh cihat..
congkak berkaler..nice ya!suai bangett 4 kid kan..

rasp said...

tauruz,
: a'ah yang tapi maknye pun kkdg 'tersasul' main gak..oppss

rasp said...

mieza,
: ya ampun, mak dia bersalah atas tuduhan membiorkan aje...kakaknye suka main2 dgn dia :D