Tuesday, May 13, 2008

... zzzzz ...

Me very the sleepy and 'lem' today.. rasa pewai skit...berjaga semalaman.

Si Sapphire demam so dia meragam semalaman.. dah bawa gi klinik. Syukur alhamdullilah pagi nie dia dah up and about. Nak tumbuh gigi cik adik nie, alahai cian kat dia. Tak menjadilah niat nak hentikan dia nyoyot binky dia. Tunggu dia sihat skit leh le sambung balik niat tu :D

Nak update pun otak tak leh nak generate..hehehehe tahap 'lem' yang maksimum.. Till later take care uols....
Muuaaahhhzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz opps cam nak sleep jek..

15 comments:

TauruzMama said...

Rasp..mangon..bangon..hehe..kacau jer kannn..

rasp said...

heheheh.. sib baik u kejut tauruz, kalo tak sampai ke mlm i zzzzz :D

arianna adrizal said...

i pun sama.. sleepy n headache. nk kata ada baby bgn tgh mlm, blm lg.. hehe.

o, btw.. hepi mother's day! ;D

rasp said...

arianna, u R the baby *ihiks*

tq luv!

IdaShah said...

tido lah... klu tak cukup tido mmg penat kan.

salam perkenalan... kita tukar link key ;)

rasp said...

ida..salamz, okey we link2 :D

eedany said...

Semoga sweet sapphire cepat sembuh...

Rasp...TQ so much for the gifts. Banyaknya Rasp sent...macam2 ada! Thank you again. I like them very much!

rasp said...

Eedany, tq for doa.. neway, glad that u liked them..

Mieza said...

siannya sapphire demam ya...mkn ubat n rehat ye yang...:D

rasp said...

mieza, tu la cian dia. Syukur dah ok dah!!

ღ'*•.¸alin¸.•*'ღ said...

sakit nk tumbuh gigi mmg la skit yg teramat2..

cian kat baby klu kene camtu..

huhuuu

salam blog dr alin..

:)

mama ranggie said...

heipp!bangun...dah petang yang oiii!

nasazfrog... said...

berehat sajok lah klu penat, pastu bangun la buat ape2 yang patut petang ni,, layan kopi cicah biskut pun sodap...

rasp said...

salam alin, tu la pasal.. cian dier kan..

mama... ya... slamat ptg *ihiks*

rasp said...

nazas... oooo kopi cicah biskut.. terus leh bangun dengar bab mamam *ihiks*