Monday, May 5, 2008

... tutti fruitty ...

This morning bawa fruits dari rumah ke ofis... beli masa on the way balik dari lumut ...

So lunch
ni lah makanan i.... I loike fruits.. kalo tengok fruits leh terliur u... tapi tak gak kurus-kurus, macam mana tu ehem ehem... Lagi pun dah tak tau nak mamam apa dah kat sini...

Have a superlicious lunch uols......

14 comments:

nasazfrog... said...

lunch tengahari buah2an jer ker,,, leh kenyang ker,, pagi kene sarapan la nanti perut lapar lagi tau...

moralle said...

Bestnyer makan buah-buahan tempatan, I loike, me also ate fruit, tapi 1 biji apple je, not like yrs, superlicious, manyak lorrr fruits nye, sungguh best.

Ted said...

rasp u bole join encik tod lah...dia antu buah-buahan tempatan... kat umah mmg tak putus tutti fruitty ni... terliur tgk mango tu rasp :D

pearlEJ said...

wahhhhhhhh bestnya!! makan buah-buahan tempatan..

rasp said...

nasaz, kenyang lah yg makan fruits.

moralle, i bawa extra leh share with opismate, but i rasa i makan paling byk kot..hehehe

ted, umah i pun WAJIB ada fruit. mango tu mmg yummy lah yang..

ej, nasib baik tak de durian kan kalo tak semerbak mewangi opis ku :)

TauruzMama said...

kiter pown antu buah2an..leh la join skali jadik antu kann..hehe..makan bauh jer Rasp?slim mlim la nt makin jelita's ya!

rasp said...

tauruz, membership 'ke-antu-an' mu diterima :)
slim melim??!!?? dalam mimpi2 i jelah, tapi i berpijak dibumi yg nyata uwwwaaaaaa!!!!

meenzuleyka said...

WAH DIET GITUEW...MAKAN BUAH2AN JER U OLLL

eedany said...

fulamak...sedapnya rasp! Buah mangga tu sangat mengancam lah!

Thanks for the email rasp.

:)

rasp said...

meen, brkfast dah heavy so lunch kena light *uhuks*

eedany, my peberet is mango!

mama ranggie said...

salam ziarah...

makan buah elok tau!

mama pon suka makan buah ni..

mama link awak dr vp...

rasp said...

salam kenal, elok dan sheedapp... yummy yummy...

ok, i akan link mama too...yippee!

Mieza said...

haahlah mieza pun suka mkn buah2 ni...selalunya buat rojak...

tp yg herannya x lak kurus2...mkn chubby adalah lg...:D

rasp said...

mieza, rasp pun sama gak.. makin 'COMEL' adalah hehehehehe. takpelah asalkan sihat ok lah kan yang..