Sunday, May 4, 2008

... teluk intan ...

On the way balik ke KL hari Sabtu tu (semalam), SH lalu Teluk Intan nak show me this....


Malaysian version of the Leaning Pisa *ihik* tapi memang senget lah, nampak tak?

Ni plak is what all of us had masa menyinggah kat R&R Tanjung Malim..makanan wajib selain dari pau & white coffee... yummy yummy


I truly truly enjoyed my weekend with my family.... Precious moments spend...

Sekian 'Jalan Jalan Cari Makan' dari bilik berita Rasp *wink wink*


14 comments:

Ted said...

wish everyday cam ni kan...precious weekend wt family :D

rasp said...

ted...yup mmg aaaa

pearlEJ said...

mmg condongkann.. ej tak pernah tgh depan2 lagi..

wahhhh koeyteow supp!! yummyyyyyyy

Mommy Lily said...

ooo saya suka sgt white coffee.

camana leh senget aaa..? binaan unik ke atau mmg nak tumbang? takutnya nk naik situ

moralle said...

Weekend lah hari yg paling di nanti-nantikan for all families kan, cause ini je lah time yg kite leh spend time together-gether.

TauruzMama said...

nampak bangett kecondongan bgunan iteww..
Rasp,xmasuk lam bgunan iteww ka..?

rasp said...

ej, i pun 1st time tgk bangunan nie..mmg yummy koeyteow itew...

mami, mmg dibina senget. i pun tak brani naik tapi masa i gi tu ada org naik..sure life insurance they all tu tinggi *ihiks*

moralle, betul tu. Friday je senyum dah melebar..hehehehe

rasp said...

tauruz laling, i tak brani ooo nak naik.. dgn bentuk body i yg comel ni.. mau roboh terus..hehehehe

Shopaholic Mama said...

Hi Sis Rasp, Wow enjoyable betul your weekend trip. Makan mee sop tu kalau ade cili padi lagi best!

rasp said...

Sis, u r rite! mmg ada cili padi tu.. dah masukkan skali dah..heheheh 2 in 1...

Mieza said...

best nya coti2 m'sia ni...

haah lah condong sebelah...:D

rasp said...

mieza, skali skala dpt gi jenjalan mmg best kan.. release segala tension mension nie :)

eedany said...

yup... u are right lah. Memang condong... hahaha.

wah kena pergi tempat ni. Cantiklah...

rasp said...

eedany, datanglah byk tempat best2 kat sini tau...