Wednesday, May 28, 2008

... pewter ...

Today, big boss i nye b'day... Yeppi B'day Dato'...

So today i bz skit, keje tu tak yah crite lah kan.. ditambah plak nak arrange makan2 for Dato'.. opps cam tak ikhlas je *ihiks*

Mula-mula ingat nak booking makan kat hotel je tapi tak disetujui ramai so catering kat opis je lah... Nanti-nanti if i sempat and IF i RAJIN i snap-snap gambor, if tak, ya ampun lah iye...

Ni present i for Dato'... bos lelaki susah skit nak carikan presey..i bagi
kat dia pen holder and name card holder.. redah jer lah... if pompuan sonangkan, mcm-mcm ada...

9 comments:

TauruzMama said...

Present dr 'Royal Selangor Pewter' yer..kelassss...
ksian Rasp bz..nt hapdet cepat yer nak nengok leww gegambaran di tempat kejadian..;p

moralle said...

Yang jangan lupa snap gambar banyak-banyak tau, gambar dato skali kalau boleh :)
The present kelassssssss lorrrr.

rasp said...

tauruz,
: tak nak bagi office attire coz confirm dia akan dpt so ini ajelah..
alah yang buat2 bz je hehehehe

moralle,
: nak snap gambor tu yg malas tu, nanti i bz nak kena layan Birthday Boy tu...i will try k..

pearlEJ said...

mmg susah kann nk cari adiah utk org lelaki neh... poning gakk wooo...

rasp said...

EJ,
: tu la pasai.. redah je beli tu..

Mieza said...

wahhh present kelas you...yg penting ikhlas kan...:D

rasp said...

mieza
: ntah le mieza, dah tak tau nak bagi aper.. mmg ikhlas pun..

eedany said...

yup agree with you.

memang susah nak cari hadiah for men. Kekadang takut dorang tak suka...hihihi.

:)

rasp said...

eedany,
: bos i ni cam semua dah ada, lagi lah susah nak bagi...fenin2