Thursday, May 29, 2008

... mak tim ...

Lepas opis gi makan kat Mak Tim's. 1st time cuba kat situ..masa kat majlis boss i tak dapat makan sbb buat-buat bz *uhuksss*

SH makan briyani daging, i makan soto ayam(sedap).. food dia ok ... but SH kata briyani dia kureng skit.. next time ke situ dia nak rasa food lain plak...




Nasi Briyani Ayam (SH) and soto ayam (i nye yg sungguh yummmy bila letak itu sambal)


Dah kenyang, terus gi Jusco, my nieces (2 org) and my fren's dother's b'day dekat2 so beli hadiah all 3 sekali sonang...lepas beli terus gi umah my bro, gi bagi kat the girls b'day presents .. Agaknya semalam merupakan hari b'day sedunia kot nghehehehe

hadiah-hadiah yg dirembat

17 comments:

IdaShah said...

kat mana kedai tu? yang tunjuk lah muka nak kenal gak :)

rasp said...

idashah
: kedai tu kat keramat AU2 kat roundabout...
i camera shy lah.. nanti rosak camera plak *ahaks*

pearlEJ said...

wahhhh soto!! menyelerakannnnn... lapaq la pulakkkkkk.. adoihhhhhh...

Blushwax said...

soto ayam! Macam teringin pulak nak makan soto ayam. HHmmmmm....SG susah sikit nak cari yang sedap.

rasp said...

EJ, Blushwax
: meh le sini, i blanja uols makan nak soto nie nak.. mmg llaazzzaatt!

moralle said...

Hmmm my favourite, bee hoon soto, near my workplace ni pun ade 1 stall selling sodap gilerrrrr seyyyy, tapi malas nak pegik during lunch, kenek drive out.

Mieza said...

sedapppppp nmpk soto ayam tu...lapo lak ...uwaaaaaa

rasp said...

moralle,
: dah lama xmkn soto.. sib baik sodap... ooohhh yummy

mieza,
: mmg kesedapan yang...

Shopaholic Mama said...

wah ramainya favorite mee soto but usually buy, mee sikit but taugeh must be more! Yours memang looked yummy lah....

arianna adrizal said...

alahaiii terliur tgk soto tu. huhu~

eedany said...

sedapnya nasi beriyani ayam tu. Lama dah tak makan...harus cari lepas ni.

:)

rasp said...

SHM,
: mmg very the yummy yang

arianna
: nah tisu lap airliur tu oppss

eedany
: meh cari kat kl, leh jenjalan skali *ihiks*

TauruzMama said...

SOTO!cedap nyer RASP..tetiba rasa lapar tp xleh g carik tgh diet gilez ok..

rasp said...

tauruz,
: apsal diet! kamu tu kurus lain le cam i nie wajib diet tapi buat ... buat dono je *ihiks*

TauruzMama said...

WAHHHH!dah tukar colour laaa!

Mieza said...

hai yang...mieza ada tag ko ya...:p

rasp said...

tauruz
: tangan tengah gatai...

mieza
: nanti i buat iye yang...