Wednesday, May 28, 2008

... majlis ...

Ni majlis tadi nie, buat at the meeting room kat opis je and attended by the Senior Management.. takde amik gambar bebanyak tapi sekadar nak layan leh le....

makanan sblum diterjah

speech by Birthday Boy (yg pakai specs)

Birthday Boy potong kek

dan makanannya....
antara hadiah-hadiah yg Dato' dapat, suka lah tu *ihiks*....

itulah majlis yang serba ringkas... my boss looks happy and i rasa dia buat-buat surprise (hehehe) I am sure dia dah expect we to celebrate his birthday hahahahaha.. Makacih atas lakonan bos itu .. ada bakat terpendam rupanya...

16 comments:

mama ranggie said...

wah...bos pon sambut besday lg ye!

rasp said...

mama,
: a'ah..saja soka-soka..

TauruzMama said...

psttt..rasp tgh makan yer..hehe..

Shopaholic Mama said...

wow, your boss birthday so grand. my boss' bday last week, we all forgot abt it coz all too busy with work! Sorry boss!

rasp said...

tauruz,
: ergh(sendawa)..kenyang nye hahaha

SHM
: saja soka2 buat yang.. dia tak kisah pun buat ke tak, tapi sure dia hoping kan (hahahahah)

moralle said...

Oooooo, nice & lovely event, boss dah soka hati, nanti dapat naik gaji lagi, hehehe.

Ted said...

bestnye dato' dapat gucci...hiks! :D

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

eh..eh..bday boy malu nk enterprem kerr

pearlEJ said...

hehehe bijakkk bijakkk... x per la, dia nk tunjuk konon2 dia terkejutkann... hehehehe...

rasp said...

moralle,
: hw i wish leh naik gaji bebyk, barule lovely...hehehe

ted
: best kan.. i loike tooo

lovely
: hi, makacih singgah.. kami semua pemalu u...

ej
: hanyalah lakonan semata-mata ooppsss

imz said...

wah..mcm meriah giler majlis dato ni kan..mesti hadiah yg dpt..mahal2 kan...

rasp said...

imz
: tak lah meriah sgt.. biasa-biasa jek..

Mieza said...

hepi belated besday bos...

suka nya dia...dpt ptg kek...mesti terharu kan...:D

rasp said...

mieza,
: a'ah dia soka and enjoyed it..

eedany said...

hehehe...macam bos kitorang juga. Selalu jer ada instinct.

bestnya makan free...

:)

rasp said...

eedany
: sbb tu leh jadik bos, ada six sense hehehe..
they all makan free, i tak sempat yang uwaaaa