Sunday, May 4, 2008

... lumut ...

Continuation lepas berlaundry on Friday tu...

Lewat petang SH ajak ke LUMUT, Perak..no reason jez jenjalan je.. His fren John (not his real name of coz) offer us a nite stay since hotel semua dah full....enjoy the pics...layannnnn



part of lumut town view siang and malam



makanan laut nye... uiks dari ikan ini ke *ihiks*



dah kat sana mesti layan seafood kan.. no giliran and gambar makanan(or whatever yg lum sempat diterkam) yg diambil oleh my Precious ...


Ni pemandangan di Teluk Batik plak.... layannnnnnnnnn




a tiring but enjoyable trip....John thank you for your hospitality..

9 comments:

Ted said...

last menjejak kaki ke lumut ni masa zaman student kot... it was 12 yrs back!? ayoo lama nye...bestkan jjcm :D

rasp said...

ted, i gi sana bout 5yrs ago..rasa cam dah byk ubah...jjcm mmg best!

pearlEJ said...

wahhh gi jalan2 carik makan lagik ekkk... hehehe... syok2.. :D

moralle said...

Oooooooo u gi holiday rupanye, tu sebab lah lama tak update, best kan sekali sekala gi holiday ni.

TauruzMama said...

waaahhh..bes nyerr Rasp g jenjalan sambil bermakan makanan...;P
enjoicee...

rasp said...

Ej, tauruz.. kalo jenjalan wajib cari makan especially speciality tempat tu, barulah complete itinerary..heheheheh

Moralle.. a'ah unplanned holiday. Syiok ooo holiday nie...

eedany said...

bab pantai memang saya pun suka... sangat mendamaikan. Kdg2 saya pergi jogging ngan adik2 kat tepi pantai lepas subuh. I tell u...terasa damai sekali. Tapi penat sedikitlah jogging kat pasir.

ya ampun...kerang tu saya suka bangat!

:)

rasp said...

eedany, syiok tu leh gi jogging camtu kan... suka ek kerang tu, kat sana mesti murah seafood dia kan...

PerantauSepi1306 said...

wow.. beshnye dpt gi lumut... lama dah plan nak g sbb byk nostalgia kat sana tapi tak sempat ajer... mmm sedap sungguh nampak all the yummy seafood tu..