Friday, May 30, 2008

... jepun mali ...

Semalam masa baca blog Mieza, dia tanya what to get from Jepun.. i suggest benda nie, tak tau nak panggil apa bende alah ni..... i soka nie coz bagi i very praktikal ...

U tak yah drill-drill dah dinding, leh lekat je... bila dah boring leh keluarkan... tapi benda ni skarang dah berlambak jual kat sini.. if beli batang (jgn pikir yg bukan2 iye..opss) dia aje dalam RM20 je kot... if beli sekali dengan kain dia dalam RM70 ke kot, tak sure on the pricing coz mine jepun mali...

Design kain macam-macam ada... kebanyakannya yg chinese design but still nice. Leh le kalo nak tutup ruang2 yang tak nak
di pamerkan... i put this kat kitchen entrance...

7 comments:

Mieza said...

cantik n simple jer...panggil langsir mini ya...

x yah drill...bgs tu...nanti nak cuba ckp ngan lie...ntah dia fhm ke tak...:p

nanti mieza paksa dia ngk blog mieza n pg kat n3 u...hehe

rasp said...

mieza
: wokez, if dia xphm, u pun leh beli kat sini jek..but i tak sure kat mana..if i ternampak i infrm u k..

moralle said...

You sooooooooo yellowish kan today, anyway its simple and easy kan this kind of curtain.

mama ranggie said...

oic...smart gak tu rasp...

simple je kan!

Mommy Lily said...

wah best nye...

kalau tk pyh drill2 ni yg i soka sgt sbb hubby i cukup liat bila time nak drill ape2

rasp said...

moralle,
: bright and sunny yellow *ahaks* friday lah kan happy je lah looking forward for the weekends

mama,
: sweet and simple.. cam i.. opps prasan.....

mommy,
: a'ah xyah drill2...caya tau tak, umah nie kebykan drilling, i sdn bhd ye.. *ahaks*

TauruzMama said...

Simple & Nice..
xpyh menDRIL' dinding lagik..syiok kann...