Friday, May 9, 2008

... jawapan 'teka' ...

Frenz, tq atas segala tekaan awak semua.... but ... " closing date Friday, 9 Mei pada kul 4pm or bila ada jawapan yang betul, whichever is the first ".... soo...

dibawah muncungnya....

underneath it untuk masukkan pepper/salt...
Congrats MORALLE !!

It is a pepper & salt shaker ..... nanti u email kat i ur address k, i will send you the prize... the rest tq for trying and if ada lagi teka teki, cuba lagi k...

8 comments:

viruspadu said...

huish...

kreatif sungguh la kan

tak sangga sungguh

moralle said...

Oopssssssss, tekaan yg tepat jugak ya. Yang, I m in Singapore tau, jauh tu nak antar presey. Its ok lah dear, I pun suka-suka je nak meneka, tak tau lah pulak mengena. When I saw the pics je terus teringatkan salt & pepper, hahaha, this two always comes together kan.

rasp said...

moralle, hehehehe tepat skali tekaan mu.. i tau you in S'pore.. ekceli i dah baru je beli the present.. u email me lah ur address...pllzzzzz...tq luv...

rasp said...

vp, kreatif kan..

Ted said...

ish...terlepas pulak!!! tak pe tak pe! tunggu ni...!!! ngee

rasp said...

ted, insyaAllah if ada next time, leh try ur luck k...

TauruzMama said...

Congrts to Moralle..Rasp,tekaan xmengena tiz time...tungguuu..;P

nasazfrog... said...

uh itu jawapan nyer... ermm tak dapat hadiah..:(