Friday, May 23, 2008

... demam af ...

Ha! Ni pasal demam af... tengoklah aksi si Sapphire nie... gambar blur coz Emerald yg amik gambar, rasanya ni last week kot... hehehehehe kelakar i tengok dia...paham ke dia nie :D

Ekceli Sapphire akan terstop dan tengok AF especially bila terdengar suara 'Kutip'.. agaknya dia ingat kartun kot..hehehehehe



Ni plak, i nye cadangan for main table Liz yang i promise nak buatkan hari tu. Idea nie i dah guna masa kezen i tawin dulu, pun for main table.. then dalam gelas nie, we letak choc ferrora roche ntah le camne ejaan dia.. malas nak pikir lain.. ok lah tu kan...


13 comments:

arianna adrizal said...

daah mcm suara katun pun. hehe~

wow~ fererro roche ni mmg pantang nmpk! berebut2 nnti. but nice :)

moralle said...

So cute Sapphire & the maim table idea tu cantik banget, hmmm choc lagi kat dalam :)

pearlEJ said...

alahaiiiiiiii so cute!! dh pandai nk tgk AF dah... hehehe...

rasp said...

arianna
: hehe shedapkan choc tu..

moralle
: itu masa my kezen, my fren up to her lah..

ej
: cute cam ej tak pe *ihiks*

IdaShah said...

senyum dia tgk AF.cantik gelas tu.

Mieza said...

hai yang...windu ngan ko lah....

cantik gelas tu...berseni tgn ko ya...

anak ko pun dh gheti ngk AF...mkn comel aku ngk dia...:D

rasp said...

idashah
: dah nak abis baru dia nak tgk hehehe...

mieza
: dah setel pindah randah?
wa pun lindu sama lu aaa...lama no stori mori aaa
dah nak abis baru nak tgk *ihiks*

TauruzMama said...

Sgt comey nyer Sapphire..autie gigit pipi cikit leh tak??
Pandai leww Rasp wat..sgt berseni..Ferrero roche sgt cedap..

rasp said...

tauruz, bila u nak i buatkan utk u plak..nghehehe

Shopaholic Mama said...

Sis, very uniquelah the glass decor. bab salah spelling ni takpe, as long as we know what it is!

ps. Si Saphhire ni vote AF jugak ke?

rasp said...

SHM,
: Sapphire minat je..dia vote si 'Kutip' ...

nasazfrog... said...

mane tuan umah nie,,, tak update ker?

rasp said...

nasaz
: jeng jeng jeng.. here i m and will update!