Monday, May 26, 2008

... bz ...

Hari ni i very the bz and buat buat bz leh *ihiks* Biasalah Monday, banyak keje! Tak sempat nak layan blues *ihiks* Weekend nothing much happen.

My BIL ada konvo, so my PIL is here. They stay kat umah i.. Sabtu, bawa my PIL gi shopping, beli kan baju for them. Then malam kena balik umah cepat-cepat coz my MIL tak leh terlepas tengok konsert AF final tu *ihiks*

Ahad they all gi konvo, i tak gi coz malas lah, nak bawa Sapphire kat hot sun tu, then confirm lewat habis...mmg lewat...they all sampai umah i kul 11 mlm.. I sempat siapkan gelas-gelas for the main table ... Yippee! Lega i!

This morning my fren yg gi umrah bagi kat i
nie... soka bangat i, 3 kotak plak tu... i tak suka ukir2, i suka pakai kat kuku then prasan cam pakai cutex .... nanti berprojek inai lah i... thanks dear!

10 comments:

moralle said...

Hi Rasp, oooo sama hobby cam my 2 daughter, soka pakai Inai, I sekaki jugak suruh the kids pakaikan.

rasp said...

Moralle
: if i my dother leh pakaikan lagi i soka..i takut if they pakaikan sememeh jadiknya hahahaha

Ted said...

kat opis i pun ada antu inai...nama dia cik bedd (my best fren ler tu...hiks!) i ler yg selalu kena lukis2 kat tangan dia...hehehe...

Shopaholic Mama said...

huhu, I am the opposite, takut pakai inai. dont know why. Time kawin, terpaksa jugak pakai but I purposely wash off cepat2 so colour not obvious but tak cantik pulak!

Mommy Lily said...

hai rasp...

mesti cantek kalau letak kat baby punya tangan kan...hihiii

TauruzMama said...

Rasp,boleh lew tolong pakaikan tuk tauruz khan..khan..

rasp said...

ted
: merasalah u jadi pelukis sambilan ek *ihiks* tat's wat frenz r for

SHM
: wonder y u takut ek, ermmm!

Mommy
: if only leh letak.. si sapphire i tak tau dok diam, mau abis satu badan kena inai hehehehe

tauruz
: meh sini yang i letakkan....

IdaShah said...

pakai inai kat kuku jer cantik kan
dah ada inai segera...
senang keje.anak sedara aku klu dpt inai nie suka benor

eedany said...

hai rasp...wawawa mesti cantik jari2 pakai inai.

sowiiii... eedany bz sangat tak sempat nak jenguk2 blog kawan-kawan semua...hari ini eedany cuti so sempatlah ronda2 blog uols.

nanti rasp emel address kat eedany ok. Jangan lupa tau...
eedanys@yahoo.com

p/s : huhuhu...banyak tertinggal cerita rasp ni. Jap eedany baca...

:)

rasp said...

idashah
: budak2 mmg soka..ni mak budak pun soka *wink wink*

eedany
: ello laling.. u r back.. takpe yang tau u penat.. ooo bestnye coti.
InsyaAllah i will email u k..