Tuesday, April 15, 2008

... tiada hala tujuan ...

Ni stolly molly, the morning glory je, no pic2, jgn boring ya...

Friday nite, i kena gi Penang, naik lah i on the last jet plane... ada urusan tak rasmi kat sana...kali nie no JJCM... apa2 food yg ada REDAH JERRR... So Saturday selesai urusan i yg tak rasmi tu, terus naik flight petang ke KL balik..tak nak lengah2 coz malam nak buat konsert eh..silap tengok konsert AF....Rock, tq for the help...

Sampai KL, my laling SH amik then terus cari mamam... then balik umah untuk tengok konsert AF.... rasa kali ni nye konsert cam tak happening lah.. fenin ada lah... sib baik lah ada Nadia.. kira berbaloi lah I menyekang mata yang dah nak zzzzzzz tu...oh! not forgetting stacy too... not bad!

Sunday.. ingat nak bangun lambat, niat tinggal niat aje.... Pepagi lagi my precious semua dah bangun... so lepas solat subuh, masak nasi goreng for family tersayang... upah untuk dia orang tolong i kemas umah... selesai je kemas umah, petang tu we ronda-ronda kl... pusing sampai ke shah alam... inilah rupanya manusia yang tak de hala tujuan..hehehehehhe... Pusing nye pusing nye pusing last last gi makan dinner kat kedai tom yam dekat dengan rumah je.. hahahahhaha...

Inilah weekend i yg tiada hala tujuan.... but again, spending time with family is worth every moment.....

2 comments:

moralle said...

Rasp, even though tak de tujuan yg tertentu, but that precious moments and really counts right.

rasp said...

yes dear, very true!