Friday, April 11, 2008

... Tagged by Mommy Lily ...

I've been tagged by Mommy Lily...


So I pun stop jap buat keje tadi nie, took some pictures of my workplace and ta daaaaa..... alamak, semaknya meja i ni, blasah je lah....



ada pashmina kat kerusi tu.. kekadang bila kesejukan pakai tu.. bawah pashmina tu plak ada jacket..

ni plak, gambar dari tepi, if tengok luar tingkap tu leh nampak klcc... if tension-tension tengok klcc then berangan gi shopping hilang tension..hehehehehehhe



ha, ni i dah siap buka my blog, lepas nie terus leh tempek gambar nie...



ni lah khazanah yg slalu i guna... the pencils, dictionaries, calculator (kira hutang *wink wink*) etc..

So Mommy dearie, lupus hutang i k.... Nak kena tag org lain ek... well, i tak ramai frenz blogger so i tag :


1. Arianna

2. Addriana

3. Meen Zuleyka

4. Tauruz Mama

5. Moralle

6. EJ


Dears, if leh buat, buat lah ek... tq...

HAVE A WONDERFULL WEEKEND!!! I know I will.....

6 comments:

moralle said...

My dear rasp, wah nampaknye kenek tag lagi, I ade utang 1 tag belum bikin, dah dapat lagi satu, tapi tak pe yrs very ez ya, will do it for u k, but perhaps miggu depan je lah, dah nak chow, cheersssssss n happy wkend.

rasp said...

tq moralle.. take ur time ya...enjoy ur wkend too...

pearlEJ said...

eheee.. ej pun kena gak?? ej tak keje, so mcm mana? :D

rasp said...

boh je gambar meja makan pun leh kot..hahahahha... up to you dear..be creative...

TauruzMama said...

Hi Rasp..I'm done..hehe..nengok lew gegambaran iteww okey..

arianna adrizal said...

ya Allah.. matilah i kalau u all tgk tmpt i. mesti kena kutuk2.. hehe. nnti la i try buat eh ;)