Wednesday, April 30, 2008

... merajuk ...

At this time semalam, barang - barang semua dah siap


terus check in kat sini


my baby Sapphire pun dah kepenatan



Meeting kat opis abis semalam dalam kul 7.30 mlm, i sampai umah kul 8 malam. Tengok-tengok bag masing-masing dah di pack.. uiks.. wassup? Cuti? Mana i ada apply cuti... merajuk ke family i with me? Suspen je ...

Heheheheh.. ekceli my darling darling SH kata dia cian tengok i. Nak holiday, keje banyak then bila balik umah cam lipas kudung tak tau dok diam and dia tengok i cam exhausted sangat ...So dia buat surprise kat i. Rupa-rupanya dia dah book dok kat hotel till friday so that bila balik from opis i leh rileks skit...i loike loooovveee surprises!!!!

Love u lah SH... buat-buatlah surprises slalu * wink wink *.. tq..

7 comments:

Ted said...

bestnye......!!!

i lurve surprizeeeeeee!! :D

rasp said...

ted, a'ah kan.. syiok oooo

moralle said...

Oooooooooo best nye sleep kat hotel, best banget kan benda-benda yg surprise ni, enjoy yr holidaying dear.

rasp said...

moralle, tq laling.. mmg best banget kannnn... u pun enjoy the hols..

pearlEJ said...

wahhh syoknyaaaaaaa!! hehe.. so mlm neh sampai friday bermlm kt otel la ekk?? selamat beristirehat laling... :)

p/s: apa2 pun tunggu anak tido dulu tau... hihihi... larikkkkkkkk

rasp said...

ej hehehehe pesanan penaja iye!! tq

eedany said...

Wah bestnya rasp. Saya pernah stay kat hotel tu a few years back ngan family masa bercuti kat KL dulu.

Memang best...