Saturday, April 19, 2008

... songlap ...

Yesterday, dah siap nak balik umah kul 5.30pm... diriku diterjah kengkawan...

Story morry dia camni.....Ekceli, they pernah ajak i join them for Secretaries' Week Luncheon, saja untuk hoye-hoye tapi i terpaksa decline sebab 1) hari tu ada meeting peennttiinng sesangat 2) big boss i pun ada... so tak dapat den nak nolong...


Pada 15 April they all pun gi lah ke PNB Darby Park for the luncheon... artis Shiela Majid & AC Mizal... they left at 11.30am sampai lah kul 5pm baru masuk opis balik...Amboi, amboi, amboi korang lupa dunia nooo... terseksa lah bos-bos korang yang tak ikut tau..hahahahah...


Disebabkan keje i yg melambak, tak dapat i nak bertanya berita syiok ke tak gi function tu & gossip-gossip lah khan... but yesterday masa ke KLCC one of them ikut i... i tanyalah how was the show... katanya the food was delicious, and the artist were great ... ok lah.. then dia tanya " Eh! ada tak Miss1 dtg jumpa u after that day?".. erm.. tak pun.. but it was probably because i bz dan buat-buat bz kot..Naper ek... "tak de apa-apalah" katanya. Wokey lah, ingatkan kot-kot ada gossip hangat or nak tunjuk gambar they all kat sana...


Tup tup before balik semalam all the PA's terjah i... Miss1 cakap she was on leave till semalam lah.. Rupanya they all dah songlap ni kat sana and nak bagi kat i.... To my dear dear frenz... Miss1, Teep, Lalat, Etot danke shen for your sweet sweet thoughts.... susah susah je menyonglap (lain kali leh buat lagi) nghehehehe... love you guys...

barangan yang di songlap... goody bag


4 comments:

moralle said...

Ade jugak orang ingat kat u kan, hmmmmm u ni mesti their favourite tak.

rasp said...

moralle, tu la pasal, i pun terkezut.. i ni tak lah dipeberet sgt pun, but my guess is being frenz sincerely kot...ntah lah..

TauruzMama said...

terharu kan bila ada yg ingat kat kiter..
Rasp,ltak gambar u leh tak..:P

rasp said...

tu la kan laling.. terharu i..

if i ltk my pic takut internet down lah plak, kena kezutan ..nghehehehehe