Wednesday, April 9, 2008

... sasaran melencong ...


Al-kisah semalam...

Yezzer! Dah kul 5.30pm...leh chow! Uiks, apsal lak jam I nie... Oh! Bateri dah kaput. Takpe lah, on the way balik leh singgah Ampang Point, cari kedai jam untuk tukar bateri.

Jamku yg baterinya kaput....


Balik melencong pulak ke Uptown Damansara, makan kat Steven's. Biasalah my SH makan Chicken Chop, I no selera so makan je Fries. Selepas kekenyangan, patah balik ke Ampang Point.... niat di hati nak tukar bateri jam je...tup tup... ada sales Mom's Care pulak kat situ...


Merembat lah for Sapphire plak. We belikan dia bekas nak simpan toys dia (yang warna merah tinggi tu), 1 toy, I found 1 cute swimming suit for her and three pairs of socks...satisfied we balik umah...hehehehehe... Guess what? A'ah, bateri jamku tidak ditukar...uwaaaaa...Nampak gayanya today nak gi kedai jam laa.

Inilah Sapphire ku


hasil rembatan


Seperti kebiasaanlah nie, keluar niat nak beli benda lain, tapi tup tup lain pulak yang dibeli... sasaran melencong...hehehehehe

8 comments:

TauruzMama said...

wah sgt cute!gamba sw suit xde ker..sgt comey leww!

rasp said...

Tauruz, sw suit tu for my baby. Gambar depan skali, purple color gitu.

Bukan untuk i. U, kering swimming pool kalo i pakai hahahahah..

pearlEJ said...

hihihi, selalunya mesti jd mcm tu kan.. asal tu nk buat benda lain, bila ternampak benda lain terus lupa niat yg pertama.. ekekeke...

xper, sok pegi leh pergi lagi, mana tau sok jumpa yg lain lak.. ekekeke.. :D

rasp said...

al kisah "nafsu" wanita memang camtu kan ej...hehehehehe

arianna adrizal said...

10x shopping, 7x mesti mcmni. hehehe

rasp said...

kan yang.. mmg jadik camtu.. kalo i 10x pegi, 11x jadi..he?he?he?he? conpius...

Mommy Lily said...

sama la kita...kdg2 hubby tunggu dlm kereta pun kita boleh window shopping satu jam. padahal nak beli susu anak tu...teruk tul la pangai ....hahahha

rasp said...

hehehehehe, sabar je lah.... i pun sama gak cam u (oopss)... nasib baiklah hubby kita cool kan mommy....