Wednesday, April 30, 2008

... RED tag from ted ...

Ketika ku berjalan-jalan di dunia pem-blog-eran dan menghinggap ke blog ted aku di 'ter tag' pasal RED RED wine.... eh tak..pasal RED..and here goes .. tadaaa...

1. Post YOUR photo wearing red, may it be red top, bottom, the least would be red accessories if u hate wearing red. If u cant find one, u still have an option. Either post ur significant other's photo or your child's photo, if u have one. Of course, they should be wearing red.

2. Let us know the reason why u were wearing that particular day. Was it ur birthday? Is red ur fave color or was it the shirt that u first saw in ur closet that day?


ni RED lipgloss, i tak suka red lipstick, so i use gloss jek..



ni RED heart mug from my 3 Precious for my birthday yang ke *ehem ehem*..




ni my dear Sapphire yg letih tido pakai RED pj



RED frame from my sweet precious Emerald

brooch RED matching-matching dengan baju RED i



RED watch nak match with baju oso






RED mug yg slalu i guna.. very the penting one,
kalo takde mug ni, kehausan lah i...


hok ni"bendera jepun" satu kemestian untuk setiap wanita nghehehehe



So now, i nak tag ajelah sesapa yg baca blog nie, silent reader ke, loud reader ke, reader digest ke.. kalo lum buat, silalah buat iye, kalo dah.. sila abaikan...tq uols...

and to my dear fren Ted... sekian makacih.... ooohhh... SELAMAT BERCUTI uols....

6 comments:

moralle said...

U macam kilat lah yang, I lum sempat nak comment kat sini u dah comment at my blog, I lum bikin lagi this red tag from Ted, walaupun red pun my favourite colour tapi tak banyak lah yg red-red, nak kenek dig out dulu ni, hehehe.

rasp said...

hehehehe.. i think perangai i yg tak suka procrastinate ni terbawa-bawa ke dunia blogging lah.. ya ampun ;) kena ubah nie heheheheh

Ted said...

mmg sepantas kilat cik rasp ni!!
bab bendera nippon tu yg tak tahan tu.... hikhik...

Mommy Lily said...

your gambar cantik2 la pandai you amik rasp..pakai kamera model ape..?

arianna adrizal said...

yg last sekali tu tak tahan tu.. hahaha! ada2 aje..

rasp said...

ted, cam superman i nie ek.. faster than light *wink wink*

mami, i pakai camera cap ayam jek.. (canon ixus)


arianna.. hahahaha tapi benar..