Monday, April 7, 2008

... p.e.n.a.n.g ...

Haa!!! Penang lagi... what to do, ayam patuk itik sudu....but I loike..

So, Saturday kul 3am berangkat lah gue ke Penang.... Sampai je, terus ke tempat breakfast wajib kat Taman Tun Saadon... I makan roti daging and my darlings makan nasi lemaks ...then check in, rest jap, freshen up kuar lunch. SH i apa lagi, nasi kandaq Kassim Mustaffa laaaa....

roti daging, nasi lemak & drinks...layaaannnn

After selesai kerja-kerja yang berpatutan, we gi JJCM for dinner plak...maka dengan itu layanlah AF6 melalui Radio ERA je...hehehehehe... i loike Mama Rina & Nadia malam tu... they rock!!!! Dinner just makan rojak buah and pasembur kat Gurney Drive tapi mak aaiii, ramainye manusia....


Ahad pagi-pagi lagi dah chow ke KL....tak dapat lama2 kat Penang, uhuks....Sampai rumah dalam kul 11 am... sempatlah layan ulangan AF... kesian pulak I tengokkan si Lufya tu... hehehehehe...last week baju dia nampak ketiak basah, this week baju cam belon lah pulak...Kenapalah the fashion designer buat camtu, dah tak dak fesyen lain ke?
Apa apa pun.... I REDAH JERR!!!!

3 comments:

pearlEJ said...

uikkkkk... penang lagik??? laaaa awat tak habaq, kalau tak leh arr ej pi skodeng kat tmn tun saadon tuh.. hihih..

rasp said...

nak buat camna, chek pun last2 minute dapat tau nak pi...skodeng je tak syoik, join makan2 baru best...

rasp said...
This comment has been removed by the author.