Saturday, April 26, 2008

... NZ ...


NZ bukan untuk New Zealand ye.... untuk Restoran NZ...ngheheheheheh


Went there for breakfast untuk family get together and also utk my precious Emeralds birthday.. Since it was for breakfast.. tak leh le nak potong-potong kek.. pagi-pagi tekak nie cam tak leh masuk je kek-kek nie... so instead of kek, cupcakes leh...
cupcakes ni i beli last minute, ternampak masa nak gi lunch on friday
ni antara presents yg my darling Emerald dapat.. the musical box is from me... dia buka kat rumah coz dia tak sangka yang we all nak ke NZ High Country tu is actually my Plan B for her...
cupcakes lagi dan lagi... lepas habis makan...nampak pinggan kosong tu...


We had a blast... sronok gak kekadang ni bila buat last minute plan... My Emerald was very happy!!! I loike... Mission accomplished...

7 comments:

moralle said...

Hi Rasp, happy Monday, wah happy lah Emerald dapat sambut gak bday dia, surprise lagi for her.

rasp said...

Hai Moralle, a'ah suka dia.. she terkezut coz ingat nak gi makan jez us family.. i suruh dia pakai cantik-cantik pun dia tak nak..hehehehe...SURPRISE!!

U too have a great & happy Monday!

Mieza said...

hepi belated besday emerald...seronoknya dia...ada surprise party mama dia buat...:D

semoga ceria n cantik selalu....

rasp said...

tq mieza for the wishes!!!

TauruzMama said...

Hepi Bseday To Emerald...untungnyer dpt mama camni..Emerald sgt bertuah tau!
btw..mama dia bila plak eh..;)?

arianna adrizal said...

alaaa... i nk jd anak rasp jugakla camni.. hehe

*hugs & kisses for Emerald*

rasp said...

tauruz dear,
tq for d wishes
me cancerian ... tarikh kurang ingat coz masa dilahirkan tooo kecik aaa to remember ;)

arianna,
leh leh, if u jd anak i, u leh belikan i hadiah..opps.. *conpius* mmuuaahhzzzzz *wink wink*