Friday, April 11, 2008

... MV ...

"Gi Mid Valley nak?", soalan from my SH. Apa lagi MV, here we come!

Perghhh! Apsal ramai nye manusia beratur nak ke Sushi King ek, mesti ada promo ni..sib baik tat's not the menu for tonite....tak kuasa i nak beratur lelama camtu....
Nak carikan hadiah for Baby Reen's birthday (opismate i)..after dah beli, teragak lah plak nak makan laksa kat Jusco.... ermm sedapnya... Lepas tu we pun tawaf lah MV.. lama gak tak ke sana...


laksa yang begitu yummy yummy...


Menyinggah pulak kat kedai 'tit bits' nak memuaskan 'nafsu-nafsu' yg nak makan tit bits tu... i tak suka makan the candy but i loike the colorfull arrays of candy displayed... my SH cakap, "Amik punya amik, masa nak bayar mesti terkezut, mesti rm10 kan"...hehehehehhe. Amik ko, bukannya RM10, RM25.35 hahahahahha.. kan dah kata!!! Takpe, asalkan bahagia, hehehehe!


Then we head for home sweet home...zzzzzzzzz

6 comments:

moralle said...

Rasp, laksa tu looks superlicious lah, favourite akak, especially laksa Penang, bila lah lagi agaknye dapat makan laksa Penang, hmmmmm.

rasp said...

Moralle, iye u, laksa tu sungguh superlicious.. Jom kita gi Penang nak, jalan2 cari makan...

moralle said...

Macam best ajakan u tau, I nak kenak amik lesen dulu lah yang, cause ramai yg kenek tinggal, hehehe, the last time I went Penang was like 7 yrs ago, uhhhhhhh lama betul sey.

rasp said...

Hehehehe... i pun sama gak, byk treler. Lama nye tu tak ke Penang. Takpe, one day InsyaAllah you leh gi, tak yah tinggal sesapa pun, k...

TauruzMama said...

cedapnyer laksa tu..lama dah xmkn laksa..
Rasp..u kat ner KL ker?

rasp said...

iyelah yang, i kat KL... wassup wassup....