Monday, April 28, 2008

... lunch with edel ...


Edel, member lama i datang masa lunch tadi ajak kuar lunch...

Memandangkan jam dah kul 1.30pm baiklah gi makan kat McD coz confirm cafe-cafe kat sini semua full house....

McD i apa lagi.... makan nie lah tapi fries dia i tak leh makan laaa... masin nye.. budak nie berangan nak kawin ke letak garam terlebih
...



Lepas tu, I ajak Edel teman i gi belikan birthday gift for Anna (opismate) since birthday dia jez round the corner... nak beli aper ek... ni okay kot..

Anna i hope u gonna like this..ur fav color...


Rasa cam nak bercuti laaa... lamanya tak bercuti but keje tengah heavy flow... camne ek... tak shuka camni aaa uhuks uhuks.... confirm tak leh cuti nie... uwaaaaa!

11 comments:

nasazfrog... said...

NICE BLOG...:) erm cute bag kale pink itu...

moralle said...

Rasp, macam janji ah kite, I had double cheese n fries this afternoon, quick bite while at the bank. N the bag, I loike,niceeee lah,sweet je.

rasp said...

nasazfrog,
tq dear.. si penerima pun cute gak.. btw, i will link ur blog to mine k...

moralle,
heheheheheh.. cam tak caya lak leh kita eat same food kan. I hope my fren pun will like it too...

Mieza said...

cute je bag tu kaler pink lg...nice sesgt...:D

viruspadu said...

hiks

beg pink tu sgt cute miut tau

rasp said...

mieza, vp,

tq tq...i oso like bag pink tu tau..tapi yg penting tu si penerima tu pun akan suka..

Ted said...

bet anna will like the cute pink bag... kalo dia tak suke bg kat i..i loike!! ngeee...

pearlEJ said...

alahaii... comelnye beg tu...

rasp said...

ted,
nak ek. leh leh nanti i bagi kat u hehehe.

ej, tq dear..

TauruzMama said...

Rasp,ute design n kaler beg itew..

rasp said...

tauruz, a'ah kan yang..