Sunday, April 20, 2008

... kain oh kain ...

Opis i ni now dah nak mengikut kerajaan... Thursday - batik dressing. Ramailah tokoh-tokoh YB yang tak jadi, muncul hari Khamis lepas..hehehehehe...


I apalagi, selongkar almari lah ... Erm, ada 5 pasang baju batik.. tapikan still rasa cam tak cukup, opps. I pun ajak lah my SH gi shopping (borong). Yang best tu, dah beli dah (nasib baik dah beli) my sweet sweet darling SH cakap, "Luv, kain yg banyak-banyak kat umah tu luv tak buat-buat pun lagi, nie dah tambah lagi kain ni ha..." opps... ingat lah pulak dia ek...


Kalo uols nak tau... ni ha kain-kain i yang ada yang lum buat baju... bukannya apa.. sebenarnya malas nak ke tailor la...hehehehehe ... guilty as charge!
yang baru dibeli
yang baru dan lama

4 comments:

moralle said...

Yang, wah kalahkan kedai kain sey, camni leh bukak kedai jual kain lah, hehehe. Orang pompuan ni slalu ginik kan, belik tau, bab nak antar tailor macam malas gitu, memperbanyakkan koleksi.

rasp said...

hehehe betul tu moralle... baaadd habit...i kenek stop tis bad habit starting esok.. no more belik kain for 1 year. hoping by then semua kain dah antar tailor...kalo tak, i kenek buka kedai kain lah hahahahaha

meenzuleyka said...

hr khamis hr bju batik...MOTIF!!!

TauruzMama said...

manyak collection batik yer Rasp..
Hidup Batik!..tetiba jer!
p