Friday, April 18, 2008

... hasil rembatan ...

Lunch tadi ke KLCC....

Tak merembat banyak pun... tujuan ke sana jez nak beli birthday kad for my darling Emerald. Her birthday jez round the corner.. and oso hehehehehe *blush blush* beli aniberseri kad for my SH. Dah alang-alang kat sana menyinggah kat Marks & Spencer belikan shower gel SH yang dah nak abis tu and oso refresher oil for my opis... tu je... Tak makan pun coz dah kenyang ...

Ni lah hasil rembatan hari ni....
the cards
shower gel & refresher oil
Looking forward for the weekend... HAVE A GREAT WEEKEND EVERYONE!!!!!

4 comments:

moralle said...

Hi dear, oooooo someone nak celebrate anniversary ke, well, wishing Emerald happy advance bday and also happy advance anniversary, yg ke berape yang?

rasp said...

moralle, tq dear, rasa cam baru semalam tawin *wink wink* *blush blush*

eedany said...

Hi rasp...

TQ singgah blog eedany and also for the link. I've linked you too.

Have a wonderful weekend rasp.

:)

rasp said...

Eedany,

welcome to my humble blog & tq menyinggah