Tuesday, April 22, 2008

... Happy Birthday Emerald ...

My Princess Emerald....

Happy Birthday sayang... As promised this weekend kita celebrate!!!! Yeah yeah!!! Muahzzzzz ... Always and forever love you!!!

7 comments:

moralle said...

Rasp so today is Emerald bday ke, happy bday to her, may she will always be blessed and sentiasa di lindungi allah, Amin. Wah mesti dah planned yg best for her kan and sure she will be happy, cheerssss.

rasp said...

moralle, tq dear

Ekceli tak de lah plan apa2 pun.. ajak family members & her frenz je dtg mkn2... nak join?

moralle said...

Kalau dekat ok jugak kan, kite ni jauh di seberang tambak lah yang, insyaallah next time when i visit KL lagi kite jumpa k, ooooo inviting her frenz, mesti kesukaan si kecik tu, btw hw old is she.

rasp said...

moralle, she is 10. time really flies. tu la mmg dia excited nak tunggu for the wkend.. presents today pun xnak buka.. :)

would love to meet you and family..insyaAllah bila u come KL or i go s'pore we meet up..

moralle said...

OOOOOO gegirl dah big dah, like mine dah anak dara, hehehe. Oh I cant wait for that moment, insyaalah, soon k.

TauruzMama said...

Hepi Besday Emerald..Rasp,att. la pic besday gurl wit u..special request..plzzz

rasp said...

moralle.. a'ah dah besarkan.. cepat rasanya..

tauruz, tq for the wishes. consider settle iye yang..