Wednesday, April 23, 2008

... buat hal lagi ...


Aargh! Kenapalah buat hal lagi nie. I dah jaga, belai pun nak buat hal ke...Ni bukan kali pertama. Rasanya ni kali ke empat kot. Bagai tak keruan dibuatnya.

Nak tak nak terpaksalah I berbalik pada yang lama. Nasib baiklah yang lama tu masih setia. Nak buat camne, dah nasib ku macam nie.

Bukannya aper, my hp rosak lah... Bateri baru jer tukar, ni buat hal balik. Jap jap off, jap jap off. Nak kena antar gi klinik lah nie... uhuks uhuks...



yang merajuk



yang setia

6 comments:

Mieza said...

dia minta tukar baru tu yang...:D

penting tu..borink je klu jap2 rosak kan...

moralle said...

Yang, tu maknanye, its asking for no. 3, so ade lah 2 spares, hehehe.

rasp said...

mieza, aah? baru? kalo mieza nak beli bagi i present leh le. hehehehe... tapi mmg xsuka le bila rosak, cam xlengkap jek..

moralle, u nak present kan i hp baru, tq..hehehe *wink wink* jez joking...

TauruzMama said...

Yg merajuk tuh samer ngan phone kiter la..citarasa samer..huhu..

rasp said...

uiks iye ke yang.. great minds think alike...cewah2!

eedany said...

rasp... yang setia itu ok lagi bah.

saya punya yang 'paling setia' hitam putih saja warnanya...

:)