Saturday, April 19, 2008

... Bonjour from PARIS ...

Eiffel Tower

Beg semua dah siap...tunggu cab jek nie.. PARIS, we are coming !!!

Cab sampai tapi lewat 15 minit.... off tu KLIA... Aduih, rasa cam nak kata, meh i drive leh... Slownye pakcik nie drive. Sabar, sabar, sabar..... sampai gak kat KLIA. Terkejar-kejar lah kita orang nak gi check in, SH tiket please. SH seluk poket jacket dia...ARGH! dia cakap dia tertinggal tiket....oooooh tidak ....Uwaaaaaaa, Emerald nangis.... uwaaaa.. uiks makin kuat anak i nie melalak...

Tersentap i... aiseyman tersedar i dari tidur... Rupa-rupanya i bermimpi.... sebenornya Sapphire yang tengah menangis nak milk...

Ni lah yg i mimpi semalam... uhuks uhuks...Tak pe lah Paris.... next time i mimpi i sampai lah pulak....


9 comments:

eedany said...

hik...hik... terpedaya ai, ingatkan betul2 dah sampai Paris.

Bestnya mimpi itu... ai harap dapat mimpi tengok dophine kuang, kuang, kuang...

:)

rasp said...

Eedany, i pun terpedaya dik mimpi sendiri uhuks uhuks... lagi best if tul-tul dapat gi khan..

dulu masa gi tioman, guess what... jeng jeng jeng. i dpt tgk dolphin. gorjes beautiful creature..seriously... B.E.A.U.T.I.F.U.L.

InsyaAllah u akan dpt gak tgk one day... :)

arianna adrizal said...

ceh.. i baru nk terjeles td tauuu.. hehehe..

moralle said...

Lahhhhh, ingatkan betul dah ke Paris, mimpi kot. Tapi tak pe, insyaallah akan sampai jugak u ke sana.

rasp said...

adrianna, ya ampun...hehehehe..

moralle, insyaAllah nanti i gi, dlm mimpi pun kira ok lah....

Mieza said...

hehe...btl2 la ko ni...ya2 je akak bc...wah...ingatkan dh sampi ke paris...:D

takpe mimipi lama2 jejak gak kaki nanti kan...rezeki ada tuh...

Mommy Lily said...

laaa....excited giler tadik ingatkan ada jugak la kawanku yg pegi paris, leh kongsi2 cerita...tp ...tidakkkkkk

TauruzMama said...

Ishh..ingatkan real jer dak nak gerak g Paris..Tipah Tertipu!

rasp said...

Mieza, Mami, Tauruz,

Ya ampun... tipah pun tertipu gak uhuks uhuks... apa kata malam nie kita sleep then kita ramai2 gi paris ;) sure heboh nghehehe