Monday, March 31, 2008

... Tag ...

Disebabkan kebuntuan melanda, tq to my dear EJ, i leh buat this simple tag ...

~~Begin Copy~~

This is the easiest and the fastest way to :

1. Make your Authority Technorati explode.
2. Increase your Google Page Rank.
3. Get more traffic to your Blog.
4. Make more new Friends.

Rules :

1. Start copy from "Begin Copy" until "End Copy" to your Blog.
2. Put your own blog name and link.
3. Tag your friend as much as you can.


1. Picturing of life.
2. Juliana's Site.

3. Shower Your Child With Love - The Right Way
4. Life's a journey, not a destination
5. Simple Life
6. Life is beutiful; Life is love
7. Lovely Mummy
8. Lemonjude
9. Faith,Hope,Love
10. Newife Blog
11. Good things in life
12. ...the Guru-Guru life...
13. Ezooone
14. mangosteenskin
15. restnrileks
16. Nikli
17. pearlej
18. rasp

~~End Copy~~

I ni tak ramai kengkawan bloggers, al-maklumlah baru nak berjinak-jinak dengan dunia blogging, so i tag 2 org je... if rajin and ada masa sila lah buat k...Sukacita dimaklumkan anda telah ditagged...


1. Tauruz mama
2. Mommy Lily

4 comments:

Mommy Lily said...

ayooo kena taggg...

tag ni copy paste aje ekk??...tak yah jawab soalan ape2 ke yang?...

rasp said...

aa'ah.. copy paste je.. then add nama u kat list tu and then tag plak ur frenz... simple je...ok? leh kan...

pearlEJ said...

thank you soooooooo much sebab buat tag neh.. :D

senangkan yang?? hehehe...

rasp said...

EJ, no prob dear.. senang tu yang leh buat tu..thx for tagging me!!