Tuesday, March 18, 2008

... hangin ...

Lu bleh blah.... what goes round, comes round babe...

Nyesal turun lunch tadi.. Hilang selera!! Surat cinta tut tut aku kat ko coz aku tau ko baca blog aku nie.......

Wei Mrs Setan Biru, (you know who you are)

I don't disturb you, y must u disturb me? Ko jangan smpai aku buka vocab 18sx aku yang dah lama aku khatam ek.. Whatever ko nak buat ke, beli ke, tunggang terbalik ke.. aku tak penah nak amik kisah.. Apa kelas aku nak tau hal hidup ko! So plz babe, stay way out of my life!

Who are u nak komen pasal aku? Sapa lantik ko jadi juri tetap dalam hidup aku! No one babe !!! Ko nie mmg tak de keje lain sbb tu lah ko asyik jaga tepi kain org. Bukan aku tak tau pasal ko, Mr & Mrs Setan Biru... i know everything! So please jgn nak berlagak dengan aku. Dengan org lain leh le ko nak berlagak pasal ko nye harta benda, pangkat, membership apa ke jadah lagi, but with me don't you dare try... dari sumber mana ko dapat fulus tu pun aku tau...

Aku rasa dah cukup apa yg nak aku katakan di sini... If you nak leave ur comment here, please do so.. aku no hal. Aku tak nak turunkan taraf aku mcm ko, nak hangin sampai ke tua... I am a better person than you, pompuan..

and to my dear dear frenzzzz, tq darlings for your support... and sorry for my hangin story nie.. this is this most decent vocab yang I leh come up with....meh kita makan nie ramai-ramai untuk 'cool' kan balik keadaan yang pannnnaaaazzzzzz........



4 comments:

spare said...

Yang, jgn marah2. U pun tau kan betina camtu buat rugi energy je nak hangin kat dia..if tak cukup eskerim tu, i blanja satu lagi nak?

koala said...

Nak Koala ngap betina tu tak? Or u need my big bear hug...

rasp said...

spare
hehehehe dah cool dah nie..hari ni leh blanja aiskrim lagi tak? yummy yummy

koala
ngap ngap ngap.... hehehehe.. if you tak ngap, i ngapkan..

TauruzMama said...

what's up..!!
Wahh!!marah bangett nih..!