Thursday, March 13, 2008

... f.e.n.i.n ...

Ouch! Fenin kapla...

Noise pollution! Kena tolerate noise pollution ini tak tau brapa lama! Building sebelah ofis I nie dah dirobohkan & dalam proses nak erect another building.... Piling works tu... Ya Allah! Irritating tul. At times rasa bergegar ofis nie, suspen je.

view from my ofis, the construction site


ni plak a different view from my office, klcc yg sentiasa mengamitku

Tak cukup kat ofis, kat rumah pulak, developers dok naikkan new phase of houses, sebelah my phase. Bising tu satu hal. Habuk satu hal lain pulak. Inilah kota metropolitan...Pembangunan everywhere!

Bilalah masanya I nak dapat menghirup udara segar!!!!! I need a holiday! Bila ya nak pergi....Nak kena check calendar ni and mendoakan my boss would let me off....Leh le boss *wink wink* Matta fair pun dah start, leh le gi survey... yipee, holiday!



No comments: