Monday, March 17, 2008

... capital 'M' ...

Semalam was officially declared Hari Malas Sedunia ...hehehehe dunia I je lah...
Too lazy to cook, nak mengemas pun malas so apa lagi... kuar cari food lah... Apa I nak makan... Can't think of anything... pergi Carrefour jap, beli barang rumah tup tup singgah beli ......

Sandwich Chick Mayo ...

That was meal of the day! Seriously tahap malas gaban nye ni... I didn't even have my dinner last nite. Apsal lah malas sangat nie.... Takpe skali skala bagus gak mendapat penyakit "M" nie...

Nasib baik today, even though it's a blue monday, my spirit went up balik... Yang syok tu went out belikan hadiah for my new niece (my sis's newborn daughter), a cute photo album... dah wrap, lupa lak amik gambar... dan seperti biasa bila dah gi shopping tu, terbabas waktu.. came back to work kul 2.30ptg. Nasib baik boss elek...

Talking bout my Boss, kesian kat dia, masih 'berkabung' dengan kekalahan masa PRU baru-baru nie. Tak masuk-masuk keje sampai lah today... Boss, I doakan the best for you lah boss...come to work laaa..

Well, that's life.. ada ups and downs.. We must pray for the best, prepared for the worst....


No comments: