Wednesday, January 9, 2008

... penghijrahan ....

Dah nak masuk tahun baru... Maal Hijrah..1 Muharram 1429

Kemana kita nak berhijrah? I know I am gonna give my very best shot to be a better muslimah.. InsyaAllah. Hijrah lah juga tu kan. Syukur up till today niat I ni progressing smoothly.

SH seronok dengan the new environment. How I loooong to do be able to berhijrah. Rasa susah sangat nak dapatkan penghijrahan ni when you are almost there. Nak cari tempat slightly better pun susah. Sabar, ada hikmahnya tu...

All my Precious pun doing great :- Aqua, Agate, Emerald, Sapphire..muah muah muah muah Proud with each of their achievements..

Tapi baru-baru ni, sebak rasa bila terkenang I was unable to see Emerald grow. Sedih sangat. I would trade my diamonds anytime to be able to just capture those precious moments. Life has been tough but syukur I managed to survive and be a better, stronger, person.

Let's pray that kita semua akan dapat berhijrah to a better, safer, peaceful place than before. Amin...

No comments: