Monday, December 31, 2007

...bye bye...hai hai....

What a great holiday. Enjoy giler beb. Makan tak ingat dunia plus tak ingat kes nak diet lah. Seronok juga dapat jumpa sanak sedara yang dah lama tak jumpa. I met one of my cousin. Masa dia kecil dulu I jaga dia..tup tup skarang nie dah besar panjang plus nak start business sendiri. Hope things will be great for him. In fact, I ni sebenarnya antara cousin-cousin yang terawal. So now when I meet those muda-muda dah berumahtangga, ada baby.. wow! Amazing kan!! Time really flies...

Whew!! How fast time flew. Dah penghujung 2007. What have I achieved? Looks like 80% of my list dah checked. Not bad. Hehehe lagi 20% kena bawa ke next year lah. And again, my diet pun kena start balik laaa..

2007 was a great year. Syukur Alhamdullilah dapat celebrate my first anniversary. There's an addition to My Precious gems in August. Sadly, celebrated my Aidil Fitri in the hospital. Thankful that it was nothing serious. My other three Precious gems did great in school. My SH got a new job. I guess 2008 has got a tall order to fill...
Well, gotta say bye 2007 and WELCOME 2008... What's in store for me?

Wednesday, December 19, 2007

Celebrate!! Holiday!!

Huh banyaknya keje..Work is never ending kan..

Sukanyaa nak bercuti. Excited. Lama gak I tak pergi berholiday. Today after ofis I'm off to the Pearl Of The Orient, yezzer!!!

Lega dapat release tension masa cuti nie. Kerja kat sini aduhai!! Nak melayan kerenah orang sekeliling. Namanya pun manusia, mana ada yang perangainya sama, ada yang OK, ada yang KO. Bila difikir-fikirkan kejadian yang menyakitkan hati tadi, kelakar pulak.

Adalah mamat nie, pangkat tidaklah seberapa tapi nak kan treatment kepada dia...amboi mak bagaikan anak raja.... Kalau nak kan apa-apa, nak the best, layanan 'carpet merah' but pricing wise nak the cheapest. Hello Bro! Sapa tak nak macam tu. Realistik lah Bro, apa-apa pun value for money lah.

Put that aside, I want to enjoy myself masa holiday nie. My food list dah ready! Opps, I know I am supposed to lose weight tapi tak leh tahan laaaa....

So, to all "Selamat Menyambut Aidil Adha" and Ho Ho Ho "Merry Christmas"....

Monday, December 3, 2007

One Life

One Life

Author Unknown

One SONG can spark a moment
One FLOWER can wake the dream
One TREE can start a forest
One BIRD can herald spring
One SMILE begins a friendship
One HANDCLASP lifts a soul
One STAR can guide a ship at sea
One WORD can frame the goal
One VOTE can change a nation
One SUNBEAM lights a room
One CANDLE wipes out darkness
One LAUGH will conquer gloom
One STEP must start each journey
One WORD must start a prayer
One HOPE will raise our spirits
One TOUCH can show you care
One VOICE can speak with wisdom
One HEART can know what is true
One LIFE can make a difference.