Wednesday, December 19, 2007

Celebrate!! Holiday!!

Huh banyaknya keje..Work is never ending kan..

Sukanyaa nak bercuti. Excited. Lama gak I tak pergi berholiday. Today after ofis I'm off to the Pearl Of The Orient, yezzer!!!

Lega dapat release tension masa cuti nie. Kerja kat sini aduhai!! Nak melayan kerenah orang sekeliling. Namanya pun manusia, mana ada yang perangainya sama, ada yang OK, ada yang KO. Bila difikir-fikirkan kejadian yang menyakitkan hati tadi, kelakar pulak.

Adalah mamat nie, pangkat tidaklah seberapa tapi nak kan treatment kepada dia...amboi mak bagaikan anak raja.... Kalau nak kan apa-apa, nak the best, layanan 'carpet merah' but pricing wise nak the cheapest. Hello Bro! Sapa tak nak macam tu. Realistik lah Bro, apa-apa pun value for money lah.

Put that aside, I want to enjoy myself masa holiday nie. My food list dah ready! Opps, I know I am supposed to lose weight tapi tak leh tahan laaaa....

So, to all "Selamat Menyambut Aidil Adha" and Ho Ho Ho "Merry Christmas"....

No comments: