Monday, January 19, 2015

... what's wrong ...


As salam...

Aduhhhhh baru ingat nak up satu entry... tup tup tak leh nak boh gambor....what's wrong ni.... i ni dah ler buta tuli IT... hurmmmmm apakah ini salah satu penyebab utk ku stop blogging nghehehe... ada je cari alasan utk kaver penyakit "M" tu kannnn aishhh....

Tapi ini alasan memang betul punya, i tarak tipu tauuu....i memang tak tau pasaipa i tak leh nak download gambaq kat blog i ni....citer tanpa gambaq tak feel.......  Kena take a lottt of time to investigate ni.... aiyoooo... pc kat rumah plak kaput... hurmmm tak pa tak pa, jgn give up.... i slow slow akan cari jalan ok...

Till then... taking cares....

Thursday, January 8, 2015

... keropok vs papadom ...


As salam...

Lain orang lain ragamnya... lain anak lain tastenya *ihiks*... kat rumah i kalo goreng keropok mesti nak kena gorengkan papadom gak... sebab Sapphire tak gemar sangat keropok, dia lebih suka papadom... goreng sebalang kecil pun cukup je untuk dia....keropok kena bekas besor sebab ramai peminat....


Uols suka apa.... keropok vs papadom?