Wednesday, March 23, 2016

Wednesday, March 16, 2016

... wordless wednesday ...


As salam


One's destination is never a place, but a new way of seeing things ~ henry miller
* throwback - view from train trip from Bangkok to Hatyai 
24 - 31 Dec 2015




Tuesday, March 15, 2016

... gold coast morib ...



As salam

Ini kisah basi gi Gold Coast ostolia Morib masa CNY (7-8 Feb. 2016) ...hotel book tru Agoda.. pegi 2 hari 1 malam je pun (Ahad-Senin) tapi happiness sebab kali ni famili ku cukup korum semua ada.... bila anak2 dah dewasa, masuk U memang susahhhhh sgt nak dapat holiday bersama full korum ok...I dah kena redha pegi memana dengan siapa yang ada je... kalo nak tunggu semua ada, memang susah ler nak berjalan hehehehehe...

Neway, kami gi hari Ahad balik senin... tak de tempuh jem langsung, Alhamdulillah... to me, bilik semua ok... Pool nye plak, Sapphire lah paling suka... 

Kami-kami main rendam2 gitu temankan Sapphire... nak ke pantai, air tengah surut soooo ahkak malas... main pool dah ler...orang pun makin petang makin ramai....

Lepas Sapphire puas mandi manda, naik bilik, siap2, terus cari keluar food... makan kat Juvita Seafood Restaurant kat Kanchang Darat... kami pegi awal, seblum maghrib, menu ni tak lengkap sbb kuah tomyam campur & sayur lum datang... tapi lepas snap ni, terus ngap sampai langsai so no pics lah ye hehehehe...Food sedap, rege berpatutan....Burpppp Alhamdulllilah....


Then balik hotel semua org lepak2 & gone zzzzz .... Next day turun, breakfast kat hotel, kasi chance Sapphire main air lagi sblum check out and balik rumah.... Short, simple & happy vacation for us....

Ok till then... take care!!


* entri autopublish